Antibakterijski sapun NO AKNE 100g

(2 recenzije korisnika)

10,00 KM

U cijenu je uključen PDV

Opis

Čajevac i propolis djeluju antibakterijski na akne, dermatitis, gljivična oboljenja noktiju i vlasišta.

Hranjive tvari iz meda i voska odlični su saveznici u ljepoti kože. Prilikom prikupljanja peludi sa cvijeća pčele prikupljaju veliku količinu željeza, kalija, kalcija i drugih minerala.

Ovi sastojci blagotvorno djeluju na kožu, ubrzavaju proces obnove stanica te koži daju sjaj i svježinu. Ovaj sapun je pogodan za tretiranje masne i nečiste kože lice i tijela posebno kod adolescenata s problematičnom kožom sklonu aknama. Neka Vaša koža osjeti blagodati ovoga sapuna!!!

2 recenzije za Antibakterijski sapun NO AKNE 100g

  1. Antibakterijski sapun NO AKNE

    Sapun sam dobila na poklon, zajedno s kapima za akne. Moj problem nije osobito velik što se tiče akni, pojavljuju se u manjem broju, no često dugo traje mrlja na mjestu gdje je bila akna. Sapun i kapi su mi pomogle da taj cjelokupni proces akni bude kraći. Ono što mi se posebno sviđa kod sapuna, što nakon umivanja osjećaj je kao da sam posebno dobro umila lice, a koža nije kao da je prekomjerno zategnuta na isušujući način kako kožu često mnogi sapuni ostavljaju. Stog poklonila sam i ja sapun prijateljicama.

  2. leajerlagic (Potvrđen vlasnik)

    Zaista želim podržati Ingea proizvode, jer sve što sam naručila je izuzetno kvalitetno, efektno i veoma lijepo 🙂 Kada ih koristim duboko unutar sebe osjećam povezanost sa Hercegovinom, biljem koje nas liječi, suncem i čistoćom. Doboko sam zahvana što na tako divan način predstavljate ljepote naše zemlje

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *